HydroPeptide

HydroPeptide

HydroPeptide behandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts één behandeling! Met blijvende verbetering en resultaat.

Krachtige peptide zorgen onmiddelijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid. Elke HydroPeptide behandeling én verzorging bestrijdt de tekenen van veroudering en biedt de mogelijkheid om de verzorging te personaliseren om zo ook huidproblemen te behandelen. 

HydroPeptide is dé marktleider in het gebruik van peptiden en behaalt ongeëvenaarde anti-aging resultaten. Meer dan 60 verschillende peptiden, anti-oxidantrijke botanische stamcellen, groeifactoren en triple hyaluronzuur, bieden de Award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorging gerichte en resultaat-gedreven oplossingen voor alle huidtypes.


HydroPeptide® - Custumized Facial

Een op maat samengestelde, krachtige peptide behandeling met direct resultaat. De uitstraling van uw huid zal tijdens deze behandeling onmiddellijk revitaliseren, krijgt direct een zichtbare boost en een mooie gezonde gloed. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine met als resultaat minder fijne lijntjes en rimpels.

Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid. Elk HydroPeptide product bestrijdt de tekenen van huidveroudering en biedt de mogelijkheid om de verzorging te personaliseren om zo ook huidproblemen als de acnéhuid, rode-, gevoelige huid, vochtarme huid en hyperpigmentatie te behandelen.

Na één behandeling is uw huid gevoed, gehydrateerd, vernieuwd, gladder en heeft het weer een heldere uitstraling.

Deze behandeling is geschikt voor: doffe, gedehydrateerde huid met fijne tot diepe rimpels en lijntjes

HydroPeptide® – Firming Vibrant C Facial

Deze krachtige gezichtsbehandeling is op basis van pure vitamine C en geeft in 1 behandeling: versteviging, lifting, verheldering en volume aan uw huid.

De gezichtsbehandeling start met een intensieve dubbele reiniging, gevolgd door een peeling met vitamine C polijstkristallen, waarmee de fijne lijntjes in de huid goed worden aangepakt. Deze peeling werkt als een zachte microdermabrasie en geeft een heerlijke sensatie kick. Direct gevolgd door een enzymatische peeling op basis van rauwe honing, paddenstoelen en pompoen, wat voor een zeer goede hydratatie en super gladde huid zorgt.

Het collageen verstevigende en rimpelontspannende vitamine C masker, bevat het meest krachtige en stabiele pure (87%) vitamine C. Vitamine C heeft een positieve invloed op pigmentvlekken en zorgt dat de aanmaak van pigment wordt geremd. Daarnaast beschermt het bij onzuiverheden tegen irritatie, gaat het ontstekingen tegen en helpt het de huid beter te herstellen. Hierdoor vervagen rode plekken bv na een puistje sneller. Vitamine C is alleen werkzaam in hoge percentages vanaf 4%. In deze behandeling wordt gewerkt met een hoog percentage van 20% gestabiliseerde vitamine C.

Deze behandeling is zeer ideaal om uw huid een boost te geven, de stevigheid en de volume van uw huid te vergroten, te hydraterende en hyperpigmentatie te verhelderen.

Deze behandeling is geschikt voor: rijpere huid, zonneschade, vermoeide huid, doffe huid, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels.

HydroPeptide® - Ultimate Refresh Facial

Met deze complete behandeling haal ik het beste in uw huid naar boven en richt ik mij op de verbetering van de volume, fijne lijntjes, rimpels, verslapping, hyperpigmentatie, acne en ruwe huid.

De behandeling bevat maar liefst 3 verschillende peelingen, die afhankelijk van de huidbehoefte in diverse sterktes aan de huid worden toegepast. Dit zorgt voor een diepere en krachtige exfoliatie en optimaal comfort voor uw huid.

Naast diverse serums en een huidverbeterende gezichtsmassage, bevat deze behandeling ook 2 intense maskers. 1 van deze maskers is het verkoelende collageen verhogende “PolyPeptide Collagel Lifting Mask”. Dit masker is doordrenkt met collageen, ondersteunende peptiden en voedingstoffen die helpt om de elastine en collageen in de huid te versterken, wat leidt tot meer volume en een stralende vollere en steviger uitziende huid met duidelijk zichtbaar minder rimpels en fijne lijntjes.

Na slechts één behandeling is het resultaat zichtbaar, de huid is rijk gehydrateerd. Zal meer in evenwicht zijn en dunne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderd. Uw huid is stralender, heeft een gladdere textuur meer volume en ziet er fris, helder en jeugdiger uit.

Deze behandeling is geschikt voor: fijne lijntjes en rimpels, droge/gedehydrateerde huid, doffe/vermoeide huid, zonschade, hyperpigmentatie, alle rijpere huidtypes die behoefte hebben aan onmiddellijke resultaten en voor wie al bekend is met de behandelingen en producten van HydroPeptide en doelgerichte resultaten willen.

*Deze behandeling is uit te breiden met het “PolyPeptide Collagel Lifting Mask” voor hals & decolleté

HydroPeptide® - Intense Refresh Facial

In deze behandeling werken wij met nog meer krachtigere exfolianten die de celvernieuwing sterk verbeteren waardoor collageen en de elastine in de huid nog meer worden aangezet.

Hierbij werken we met 2 verschillende peelingen, voor het versterken en verbeteren van de celvernieuwing. Het speciale  “PolyPeptide Collagel Lifting Mask” geeft onmiddellijk een verstevigend en verstrakkend resultaat aan uw huid. Het is doordrenkt met collageen ondersteunende peptiden en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken. Daarnaast zorgt dit masker voor een betere opname van werkstoffen, geeft meer vochtbinding en hydratatie, waardoor de huid meer volume krijgt en gaat stralen.

Na slechts 1 behandeling zijn de expressie lijntjes meer ontspannen. Uw huid is stralender, heeft een gladdere textuur met meer volume en ziet er fris en helder uit.

Deze behandeling is geschikt voor: Rijpere huid, zonneschade, ruwe huid, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels die de behoefte hebben aan een stevige exfoliatie met onmiddellijke resultaten en perfect voor wie al bekend is met de producten van HydroPeptide en/of niet veel tijd hebben, maar wel de beste anti-aging resultaten willen.

*Deze behandeling is uit te breiden met het “PolyPeptide Collagel Lifting Mask” voor hals & decolleté

*De behandelingen zijn inclusief het bijwerken van de wenkbrauwen, optioneel zijn er losse modules zoals bv. verven van de wimpers en/of wenkbrauwen of waxen bovenlip en/of kin bij te boeken.