Absolution

Absolution

Een compact scala van producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en voor ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van je huid. Elke dag weer... voor zowel mannen als vrouwen.

Luister naar uzelf, luister, naar uw huid!

Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, omgeving en intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeftes elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in topconditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen.

Dit is waarom Absolution ontwikkeld is. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van uw huid.

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd... en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 50% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. 

Absolution is vervaardigd van gecertificeerde biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van uw huid. Het combineert zintuigelijke texturen en geur, eenvoud in gebruik en natuurlijk... zeer effectieve ingrediënten.

De ene huid is de andere niet en ook de ene dag is de andere niet

Absolution huidverzorging speelt iedere dag opnieuw in op de behoefte van de huid. Uniek voor Absolution is het Mix & Match systeem. Alle producten zijn zo gemaakt dat je alles door elkaar kunt mengen, naar behoefte van de huid. Gemixt heeft de werking een groter effect dan wanneer je twee producten over elkaar heen aanbrengt. De combinatie van de verschillende producten geeft een scala aan mogelijkheden.

Benieuwd naar wat Absolution voor jouw huid kan betekenen?

Maak dan snel een afspraak